Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git
Evden Eve Fiber EL Kitabı

Evden Eve Fiber EL Kitabı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası+
0 Yorum

Barkod
9786050104783
ISBN
978-605-01-0478-3
Sayfa Sayısı
166 Sayfa
Ürün Ebatı
16 x 24
Dil
Türkçe,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1. Baskı
Basım Yılı
0.2013
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazar

Favorilere Ekle
Paylaş

%25
indirim
25,00
18,75
Kazanılan Puan: 54 NP 24 saatte kargoda 4,69₺'den başlayan taksit avantajı
Şimdi sipariş verin 24 saatte kargolansın
Sepet tutarı 500₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar
EMO, Avrupa Evden Eve Fiber Konseyi (FTTH) üyesi olan kuruluşların geliştirdiği ürün/hizmet ve teknolojilerin, bu teknolojilerin uygulayıcısı ve kullanıcılarına birincil elden bilgilendirilmesi amacıyla okuyucuya sunduğu, "Evden Eve Fiber El Kitabı 2012"yi Türkçe'ye çevirerek yayımladı.
Avrupa FTTH Konseyi'nin fiber teknolojisi üstüne geliştirilen en son teknolojileri güncelleyerek yayımladığı kitap, dünya ölçeğinde en önemli kaynaklardan biri olarak gösteriliyor. İlki 2007 yılında yayımlanan, 2012 yılında ise en son ürünlerin/gelişmelerin de yer aldığı 5. Baskısı ile fiber optik kabloların kullanımıyla haberleşme teknolojilerinde ortaya çıkan fırsatlar hakkında vazgeçilmez bir kaynak oluşturan kitabın birinci bölümünde "Giriş", ikinci bölümünde "FTTH Ağının Tanımı", üçüncü bölümde "Ağ Planlama", dördüncü bölümde "Aktif Ekipmanlar", beşinci bölümde "Altyapı Paylaşımı", altıncı bölümde "Altyapı Sistemi Ağ Elemanları", yedinci bölümde "Bina İçi (Dahili) Kablolama", sekizinci bölümde "Yapım Teknikleri", dokuzuncu bölemde "Fiber ve Fiber Yönetimi", onuncu bölümde "İşletme ve Bakım, FTTH Test Klavuzu", onikinci bölemde "FTTH Ağında Ağrıza Arama ve Giderme" konu başlıkları yer alıyor. Kitap, 164 sayfadan oluşuyor.

Avrupa'daki fiber, kablo, ekipman imalatçıları ile fiber haberleşme sektöründe iş yapan servis ve enstalasyon şirketlerinin bir araya geldikleri endüstriyel bir çatı örgüt olan ve160'dan fazla üyesi bulunan, 2007'den bu yana, kendi sahası olan fiber haberleşme konusunda sektördeki karar vericilere dönük olarak sektöre yön veren el kitapları yayımlayan Avrupa FTTH Konseyi, yayınladığı el kitabı ile Avrupa'nın tamamında, işyerlerinde ve evlerde fiber erişim şebekelerinin yaygınlığının hızlandırılmasına katkı vermek; özellikle fiber ile ilgili alanlara yeni girenler ya da fiber iletişimin yaygınlaştırılmasına katkı verecek alternatif operatörlere bu sektör hakkında çabuk, kolay ve güncel bilgilerin sağlanmasını amaçlıyor. Her yıl güncellenen el kitabı, daima endüstrideki en son gelişmeleri kapsayarak, her yıl yeniden basılıyor.

Kitabın sunuşunda, EMO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş, Günümüzde birçok alanda olduğu gibi meslek alanında da kelimenin tam anlamı ile devasa gelişmeler yaşandığını, Mühendislik eğitimi esnasında okullarda oldukça kuvvetli teorik dersler alan öğrencilerin, bu derslerin günlük hayata ya da sanayiye yansımaları konusundaki pratik uygulamalarda yetersiz kaldığını belirterek, meslek örgütü olarak önemli bir görev olarak, üye mühendislerin meslek yaşamları boyunca edinmek zorunda kalacakları teorik ve pratik bilgiyi temin etmek olduğuna dikkat çekiyor.

Sunuşta, Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendislerinin yasal örgütü Elektrik Mühendisleri Odası'nın temel görevlerinden biri olduğunu ifade eden Göltaş, şu ifadeleri kullanıyor:

"Bu görevi MİSEM kapsamında yapmaya çalışan Odamız bu yapılanmanın en önemli yapı taşlarından birisi olan yayın konusunda da gerekeni yapmaya çalışmaktadır. Odamız bu çalışmaları sırasında bu amacına yönelik yayınlarda büyük bir eksiklik olduğunu da fark etmiştir. Yabancı dilde özellikle İngilizce yazılan birçok kaynak olmasına rağmen, Türkçe kaynak sıkıntısı açıktır.
Bu açığı ya da başka bir ifade ile ihtiyacı karşılamak amacı ile tercüme ve telif eserler yazılmasını gündemine alan Odamız, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi önümüzde ki dönem de, bir dizi yayın hazırlama gayreti içindedir. Bu yayınımızın ayrıca telif ya da tercüme eser hazırlamak isteyenlere de açık bir çağrı olduğunu belirterek, bu yayının amacına uygun olmasını ve bir ihtiyacı karşılamasını dileriz."

FTTH El Kitabı'nın bu yıl yayımlanan son baskısında, daha önce yayımlanan ve son değişikliklere göre yeniden gözden geçirilmiş fiber teknolojisi konularının yanı sıra, tamamen yeni olarak "evden eve fiber şebeke planlaması" ve "dahili kablolama" dahil iki konu başlığı kapsama dahil ediliyor.

FTTH El Kitabı, Türkiye'de konunun uzmanları, karar vericiler ve uygulayıcılarının karşılaştığı (seminer/fuar ve sempozyumlar gibi) çeşitli platformlarda, üniversitelerde ve sektörün içinde yer alan mühendis ve teknik adamlara basılı kitap ve internet üzerinden, e-kitap olarak EMO ve Avrupa FTTH Konseyi kanalı ile ulaştırılıyor.
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
2 Taksit9,38 ₺18,75 ₺
3 Taksit6,25 ₺18,75 ₺
4 Taksit4,69 ₺18,75 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
2 Taksit9,38 ₺18,75 ₺
3 Taksit6,25 ₺18,75 ₺
4 Taksit4,69 ₺18,75 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
2 Taksit9,38 ₺18,75 ₺
3 Taksit6,25 ₺18,75 ₺
4 Taksit4,69 ₺18,75 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
2 Taksit9,38 ₺18,75 ₺
3 Taksit6,25 ₺18,75 ₺
4 Taksit4,69 ₺18,75 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin18,75 ₺18,75 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2022 Copyright ©nobelkitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card
Mesajınızı Bırakın

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır

x
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler konumlandırmaktayız.
Çerez Politikamız