Ajandam 2020 - Dolu Dolu Etkinlik Defteri – Göyçen Gülce Karagöz, Ö. Çağla Acar – Abm Yayınevi
Ajandam 2020 - Dolu Dolu Etkinlik Defteri
Yazar: Göyçen Gülce Karagöz, Ö. Çağla Acar
Stokta Yok
Bu kitapta 24 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Ajandam 2020 Dolu Dolu Etkinlik Defteri ile birlikte hedeflerini ve planlarını not edebilir, en sık kullandığın uygulamalarının ve şifrelerinin kaydını tutabilir, sana özel hazırlanmış sayfalarda kendini keşfedebilirsin.
Günlük, haftalık ve aylık olarak alışkanlıklarını takip edebilir, sınav takvimini oluşturabilir veya kendine çalışma planı hazırlayabilirsin. Her ay harçlığının hesabını tutarak, harcadığın parayı kontrol edebilirsin. En güzel tarafı da bütün bunları yaparken eğlenebilirsin.
Ajandam 2020 Dolu Dolu Etkinlik Defteri’nin içinde birbirinden eğlenceli birçok oyun ve etkinlik seni bekliyor. 2020 yılı dolu dolu geçecek!
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

