AKP, ABD, Cemaat Koalisyonunda Türkiye’de Neler Oldu? – Osman Başıbüyük – Galeati Yayıncılık
AKP, ABD, Cemaat Koalisyonunda Türkiye’de Neler Oldu?
Yazar: Osman Başıbüyük
Stokta Yok
Bu kitapta 20 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Bu kitapta, Osman Başıbüyük’ün Mehmet Bori mahlası ile değişik dergi, gazete ve Ulusal Kanal internet sitesinde yayımlanmış iç ve dış politika konularındaki makalelerini bulacaksınız.
Makalelerin kaleme alınmasındaki asli amaç, AKP hükümetini uyguladığı yanlış politikalardan döndürmektir. Türkiye’nin çıkarlarını en tepeye koyup bir değerlendirme yaptığımızda her partide eleştirecek bir yön bulabilirsiniz.
Ancak hiç kuşkusuz en çok eleştirilen iktidar partisi olacaktır. Çünkü ülkeyi yöneten, politikayı belirleyen ve icraatı yapan onlardır. Direksiyonda onlar vardır. Haliyle fatura da onlara kesilmek zorundadır. Muhalefet, söz söylemekten başka bir icraat yapacak durumda olmadığı için onlara yöneltilen eleştiriler her zaman sınırlı kalır.
Türkiye üzerinde bir tezgâh kurulmaya çalışılmaktadır. Bu tezgâhın nasıl çalıştığını ve mücadelenin nasıl yapılması gerektiğini gelecek kuşaklara miras bırakmak maksadıyla bu kitaptaki makaleler bir araya getirilmiştir.
Hükümetin gözleri açılabilirse uyguladığı yanlış politikalardan vazgeçecek böylece Türkiye kendisine kurulan tuzaktan kurtulacaktır. Hükümetin politika değiştirmesi, AKP, ABD ve FETÖ arasındaki koalisyonu da otomatik olarak sonlandıracak ve bu sayede Türkiye bağımsız politikalar izleme imkânına kavuşacaktır.
Ufukları açmak ve beyin fırtınası yapmak maksadıyla iyi okumalar diliyoruz…
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

