Ateşte Filizlenen Semerkant Gülleri – Yılmaz Gençer – Gece Kitaplığı

Ana Sayfaya Dön
Ateşte Filizlenen Semerkant Gülleri – Yılmaz Gençer – Gece Kitaplığı kitap kapağı
Ateşte Filizlenen Semerkant Gülleri – Yılmaz Gençer – Gece Kitaplığı kitap kapağı
%22 İNDİRİM

Ateşte Filizlenen Semerkant Gülleri

Gece Kitaplığı

Yazar: Yılmaz Gençer

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786257177986
ISBN:9786257177986
Sayfa Sayısı:157 Sayfa
Ürün Ebatı:13x21 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2020
Yazar:Yılmaz Gençer
10Görüntülenme

Bu kitapta 144 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Bir ateş yandı Orta Asya'da, ateşi yakan Cengizhan ve Moğol ordusuydu. Yanan o ateşe Yecüc ve Mecüc'ün ateşi diyenler vardı, kıyametin habercisi diyende, ateş çok büyüktü ve her yer yanıyordu. Cengizhan ve Moğollar fethettikleri şehirleri, kaleleri yer ile yeksan edip taş üstünde taş bırakmıyorlardı. Orta Asya yanıyordu, İslami yaşamın gözdesi kentler birer birer bu yanışa teslim oluyordu.
Semerkant da bundan nasibini aldı lakin gönülleri ilâhi aşk ile yanan bir zümre, içlerindeki iman ateşini yanlarına alıp Anadolu topraklarına yürüdüler. Semerkandi oldular, gül kokularını saçtılar dört bir yana, maddi fetihlerden önce, manevi fetihleri gerçekleştirdiler, fatihi oldular bu kutlu yürüyüşün.
Ateşte Filizlenen Semerkant Gülleri eserimizde, Anadolu topraklarına erenlerin, Semerkandilerin, Belh Sultanı Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretlerinin hikâyesi anlatılmıştır.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
185.00
144.30
1