Babam, Ben ve Parkinson – Cemal Bekar – Kitap Müptelası Yayınları

Ana Sayfaya Dön
Babam, Ben ve Parkinson – Cemal Bekar – Kitap Müptelası Yayınları kitap kapağı
Babam, Ben ve Parkinson – Cemal Bekar – Kitap Müptelası Yayınları kitap kapağı
%13 İNDİRİM

Babam, Ben ve Parkinson

Kitap Müptelası Yayınları

Yazar: Cemal Bekar

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786256447257
ISBN:9786256447257
Sayfa Sayısı:110 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Cilt Durumu:Ciltsiz
Kağıt Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1
Basım Tarihi:11/2023
Yazar:Cemal Bekar
4Görüntülenme

Bu kitapta 140 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Bir hastalığın teşhisi, son değil; başlangıçtır…

Uzun yıllardır Parkinson ile savaşan Cemal Bekar, kendi hastalığından yola çıkarak kaleme aldığı, "Babam, Ben ve Parkinson" kitabıyla, binlerce Parkinson hastasına umut oluyor. Babasını da aynı hastalıktan kaybetmiş olan Bekar, yıllar içinde hem bu hastalığın genetik bir kader olup olmadığı sorusuna cevap arıyor, hem de bu süre zarfında deneyimlediği tedavi yöntemlerini irdeliyor.

"Parkinson tembel biz değiliz"

Hastalığın seyrini hafifletmede egzersizin, sanatın ve sosyal aktivitelerin önemini de vurgulayan Cemal Bekar'ın "Parkinson tembel biz değil" mottosuyla yazdığı bu kitabı, Parkinson riskiyle yüzleşenlerin pusulası olacak.

Kitaptan alıntı:

"Bir buçuk yıldan beridir süren bir şikayetim vardı; sol kolum sallanmıyor ve hafif ağrıyordu. Sanırım sıra bana gelmişti. On dakikalık basit bir nörolojik fizik muayene sonrası doktorum; 'Parkinson başlamış' dedi. Okuyacağınız tüm satırlar, o günden bugüne kadarki yolculuğumda, birebir tarafımca tecrübe edilmiş, yaşanmış, dersler alınmış ve en nihayetinde Parkinson'a nasıl yenilmediğimin mücadelesi olmuştur."

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
162.00
140.94
1