İçeriğe atla

Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle – Çağla Fulya – Kaktüs Sanat

Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle

Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle – Çağla Fulya – Kaktüs Sanat kitap kapağı
Bana Bilmediğim Bir Şey Söyle – Çağla Fulya – Kaktüs Sanat kitap kapağı
%20 İNDİRİM • %20 İNDİRİM • %20 İNDİRİM • %20 İNDİRİM •

Kaktüs Sanat

Yazar:Çağla Fulya

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786255755551
ISBN:9786255755551
Sayfa Sayısı:332 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Cilt Durumu:Ciltsiz
Kağıt Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1
Basım Tarihi:11/2026
0 görüntülenme

Bu kitapta 280 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Yade, insanlarla arasına görünmez çizgiler çeken asperger sendromu olan genç bir ressamdır. Dünyayı çoğu insandan farklı algılar; renklerin tonu, bir bakışın süresi ya da yanlış zamanda gelen bir temas onun için tahammül edilmesi zor bir karmaşaya dönüşebilir. Bu yüzden hayatını kontrollü, sessiz ve birkaç arkadaşı hariç herkesten uzak yaşamayı seçmiştir.

Ta ki Bora'yla tanışana kadar.

Bora, insanların tenine hikâyeler işleyen bir dövme sanatçısıdır. İlk görüşte dikkatini çeken şey Yade'nin güzelliği değil; sanki dokunulursa dağılacakmış gibi duran o mesafeli hâlidir. Yade ise Bora'nın yanında ilk kez, birinin onu çözmeye çalışmadan anlayabildiğini hisseder. Ama asıl tehlike, Bora'nın ona yaklaşmasıyla başlar.

Çünkü Bora'nın bakışları cüretkâr bir hâl alır. Parmakları, teninde fazla dikkatli dolaşır. Sesi, Yade'nin içinde susturamadığı bir şeyleri uyandırır. Birbirlerinden uzak durmaları gerekirken arka arkaya yaşanan tesadüfler onları bir araya getirir. Kalabalık bir sokakta omuz omuza yürürken, loş bir restoranda dizleri birbirine değerken ya da Bora'nın stüdyosunda nefesleri birbirine karışacak kadar yakın dururken aralarındaki çekim giderek kontrolden çıkar.

Yade, yıllardır kimsenin yaklaşamadığı sınırlarının Bora'nın yanında sessizce eridiğini fark eder. Bora ise Yade'nin her geri çekilişinde onu biraz daha istemeye başlar. Çünkü bu kadın, dokunmaya korktuğu ancak dokunabilmek için çıldırdığı tek şeydir.

Ve bazı arzular vardır… Yavaş başlar, sessiz ilerler ama bir kez insanın içine işledi mi geri dönüşü yoktur.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
350.00
280.00
1