Beni Kendime Götür
Yazar:Uğur Koçak
Stokta Yok
Bu kitapta 280 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Hayatım boyunca yolların peşinden gittim; dağlarda yürüdüm, denizin metrelerce altına indim, zor olanı seçtim.
Ama geç fark ettim ki insanın yürüdüğü en uzun yol ne dağlarda ne denizin dibinde; insanın kendine yürüdüğü yoldur.
Çünkü çoğumuz Tanrı'dan değil; hayatımızı sessizce yöneten o görünmez tanrıdan, "el âlem ne der" tanrısından korkarak büyürüz.
Bağ diye başlayan şey bağımlılığa dönüşür, sevgi diye kurulan düzen bazen insanın kendi cehennemine döner ve insan bir gün durup şunu fark eder; dünyayı dolaşmış ama kendine hiç gitmemiştir.
İşte Beni Kendime Götür; insanın bütün o öğretilmiş korkuları, kalıpları ve görünmez yasaları aşarak kendi sesini yeniden bulma yolculuğudur.
Çünkü bazen en büyük özgürlük, dünyayı fethetmek değil; insanın kendini geri almasıdır.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kendime Dönerken
Ruhan Aydın

Kendime Not
Emel Topcu

Kendimden Kendime
Güler Kara

Kendime Yolculuk
Sabrina Fleisch

Kendime Mesaj
Sevil Tunç

Kendime Mektuplar
Yusuf Mahmut Açıl

Kendime Düşünceler
Marcus Aurelius

Kendime Koçluk Soruları
Yücel Hakan Uzunöz

Kendime Geç Kaldım
Ali Buyrukçu

Kendime Doğru Yürüyorum
Bahar Çukur

Kendime ''Ben''den Mutluluk
Muhammet Taşdemir

Kendime Doğuşumun Güncesi
Erkan Sarıyıldız



