Derviş'in Kavalı ve Felsefe Dersleri – Ergür Altan – Kerasus Yayınları
Derviş'in Kavalı ve Felsefe Dersleri
Yazar: Ergür Altan
Stokta Yok
Bu kitapta 155 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
“Bir balık mı yaşamımız kuş olmaya hüküm giymiş?” dedi. Torunlarımızı düşündüm yine. Onların her muzır sorusuna, aynı muzırlıkta cevap verişimi. “Kuş olamayacağını anlayınca uçanbalık olmuş bir yaşamımız var belki de” dedim. (Derviş’in Kavalı ve Felsefe Dersleri)
“Bir kadın niye saklanır odalar içinde bayım? Bir kadın, yıkadığı çamaşırları ipe asarken, sütyenlerini niye saklar bir erkek gömleğinin ardına?” (Uyumsuz Kadınları İncitmeyiniz)
“Bu dünyanın çözülebilecek bir sırrı yok, herkes kendi sırrını çözmeli. Ben kendi sırrımı çözdüm ve aşık oldum. On yedi yaşında aşık oldum ilk kez ve ud calıp besteler yapmaya başladım on yedi yaşından itibaren. Sonra çoğullaştı aşklarım, çocuklaştı; çocuklara, kedilere, yeryüzüne ve doğaya bütünlendi. (Naira’nın Aşk Şarkıları)
“On ikinci doğum günümde, 150 bin liralık bir arabanın altına girdim elimde İngiliz anahtarıyla. Bir kedi sokuldu yanıma o anda ve bana bir çırpıda öğretiverdi arabaların altında durulacak açıyı ve çekilecek acıyı.” (Baran`ın Yağmurları)
“Kitaplar gibi kokmaktır özgürlük; otlardan sevgi büyüleri yapmak ve toprağa karıştığımda bir gün, Tabiat Ana’nın beni şefkatle anmasıdır.” (Böyle Buyurdu Muhammet)
Ötekilerin Öykücüsü Ergür Altan, sosyal medyada okunma rekorları kıran öykülerinden sonra,
şimdi kitap sayfalarında…
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

