Dünyadan 100 Şiir ve Şiir Ajandası Seti – Halil Gökhan – Kafe Kültür Yayıncılık

Ana Sayfaya Dön
Dünyadan 100 Şiir ve Şiir Ajandası Seti – Halil Gökhan – Kafe Kültür Yayıncılık kitap kapağı
Dünyadan 100 Şiir ve Şiir Ajandası Seti – Halil Gökhan – Kafe Kültür Yayıncılık kitap kapağı
%18 İNDİRİM

Dünyadan 100 Şiir ve Şiir Ajandası Seti

Kafe Kültür Yayıncılık

Yazar: Halil Gökhan

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:4444444444494
ISBN:4444444444494
Sayfa Sayısı:400 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Cilt Durumu:Ciltsiz
Kağıt Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1
Yazar:Halil Gökhan
38Görüntülenme

Bu kitapta 369 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

1. DÜNYANıN EN GÜZEL 100 ŞİİRİ / Editör : HALİL GÖKHAN
Şiir okumayı neredeyse unutacağız, şiir alıntıları ve özdeyiş yerine kullanılan kupkuru dizeler yüzünden. Bir şiir okumak, şairini, toprağını ve dolayımını da anlamakla, keşfetmekle mümkündür.
Dünya şiiri diye kestirip atamayız ya da aslında Türk (Türkçe) şiir diye de bir şey gerçekte yoktur. Şiir vardır. Şiir ülkeler diller ve sınırlar üstüdür. Şiir dünyayı hissetmektir. Tamamını. Oradaki kıstırılmış, yalnız insanın kurtuluş arzusunu, tutku yollarını.
Aşk, acı, yalnızlık, kayıplar, ölüm, neşe, sevinç, mutluluk ve hayaller vardır Şiir'de… En çok hayatın özüdür Şiir. Şiirin özü hayattır, zamandır, gelecek ve geçmiştir. Ve Şiir geçmemiştir.
Şiir hala vazgeçmedi İnsan'dan… İnsansa okuma uygarlığında duyularının ulaştığı son Altın Ülke olan şiirden neredeyse vazgeçecek gibi…
Evet bu kitap biraz da Şiir'in son gemisi. Hiç peygamberi, tufanı, kutsal kitabı olmayan, kendi başına bu dünyaya şairler aracılığıyla gelip konan Söz'ün gemisi.
100 Şair ve onların en güzel 100 şiiriyle insanı uğurluyoruz, ona yeni bir başlangıç atfederek; sözüne geri dönmesi için bu 100 Şair onları bu muhteşem insani şölene çağırıyorlar. Daha fazla geç kalmadan.
Dünyanın bu 100 Şiir'e çok ihtiyacı var.

2. ŞİİR AJANDASI
Şiir Ajandası 2066 çıktı. Evet, önümüzdeki 50 yıl boyunca dilediğiniz kadar, dilediğiniz yer ve saatte yazabileceğiniz şiirleriniz için hazırlanmış bu zaman barınağı bütün şairleri bekliyor.
Şiir nasıl yazılır, nereye ve neden yazılmaz?
Bu sorular aslında ne kadar önemli?
Şiir, gerçeklere tahammül edemeyen duyguların gerçek sesidir gerçekten de…
"Büyük şiir, düşünceleri doyurmaz, allak bullak eder," diyor Montaigne.
Balzac, "Aşk, duyguların şiiridir." diyerek tek bir duygusal deneyimi yüceltirken "Her aşık, şairdir." diyen Platon'u uzaktan selamlıyor.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
450.00
369.00
1