Eğitimde Web Teknolojilerinin Kullanımı – Ahmet Baytak – Pegem Akademi Yayıncılık
Eğitimde Web Teknolojilerinin Kullanımı
Yazar: Ahmet Baytak
Stokta Yok
Bu kitapta 14 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Eğitim ve teknoloji, tıpkı tavuk-yumurta paradoksu gibi hangisinin hangisini doğurduğu tartışması çerçevesinde gelişir. Öğrenmenin gerçekleşmesi ile yeni teknolojilerinin gelişmesine önayak olurken gelişen teknolojiler ile öğrenme daha hızlı ve etkili kılınabilmektedir.
Bu kitabın amacı sizi bu paradokstan çıkarıp yumurtadan en iyi şekilde yeni yavuklar çıkarmak gibi, mevcut teknolojileri kullanıp verimli bir eğitim ortamı oluşmasını sağlamaktadır. Kitapta sunulan konular ve anlatılan web teknolojileri ile hiçbir ferdin hiçbir alanda eğitimde feda edilmemesine çalışılmıştır.
BU kitabın öğrencileri web bağımlısı yapma gibi bir hedefi yoktur, bilakis kaçınılmaz olan mevcut web teknolojileri kullanılarak öğrenciler bu bağımlılıktan kurtarılıp eğitim için kullanılabilir bir araç hâline getirilmeye çalışılmıştır. Kitabın öğretmenlerden velilere, idarecilerden öğrencilere ve araştırmacılardan programcılara kadar eğitim alanında bulunan herkes için bir el kitabı olmasını temenni ediyoruz.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

