Evet Hayır Diyarı’nda Yaşar – BJ Gallagher – Arıtan Yayınevi
Evet Hayır Diyarı’nda Yaşar
Yazar: BJ Gallagher
Stokta Yok
Bu kitapta 114 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
"A Peacock in the Land of Penguins" (Penguenler Ülkesinde Bir Tavuskuşu)'nun ve "Walk Awhile in My Shoes" (Kendini Biraz da Benim Yerime Koy)'un yazarlarının birlikte yazmış oldukları "Evet, Hayır Diyarı'nda Yaşar", uzun bir hikâye.
Başarıya, mutluluğa ve onaylamaya ulaşabilmek için olumsuzlukların üstesinden nasıl gelineceğinin anlatıldığı kitapta, okuyucuların, bu hikâyeden çıkartacakları dersleri iş hayatlarında ve özel yaşantılarında kullanabilmeleri için pratik önerilere ve ipuçlarına da yer veriliyor.
BJ Gallagher; tanınmış bir danışman, popüler bir konuşmacı ve üretken bir yazar. İş hayatını konu alan kitapları arasında, "A Peacock in the Land of Penguins" (Penguenler Ülkesinde Bir Tavuskuşu) ve "What Would Buddha Do at Work" (Buddha Karanlıkta Ne Yapardı?) da yer alıyor.
Steve Ventura; yazar, yayıncı ve eğitim programları tasarımcısı. Daha önce yayımlanmış kitapları şunlardır: "Walk Awhile in My Shoes" (Kendini Biraz da Benim Yerime Koy) ve sevilen rehber kitap "Start Right - Stay Right" (Doğru Başla... Doğru Devam Et)
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

