Frankfurt Deyişleri 2 – Hayrettin Ökçesiz – Yeni Gelen Yayınları
Frankfurt Deyişleri 2
Yazar: Hayrettin Ökçesiz
Stokta Yok
Bu kitapta 29 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Hayrettin Ökçesiz benzersiz bir günce yazıyor. Özdeyiş, şiir, deneme hepsi iç içe. Günlerin telaşlı dingin, fırtınalı sakin akışına benzer iniş çıkışlarla güne düşülen notlar. Tarihe kalacak duyarlık ve duygu izdüşümleri. İnsandan ülkesinden ve dünyadan sorumlu bir yüreğin yazıya dökülen titreşimleri.
Frankfurt Deyişleri, yaşama gelişmiş bir felsefeyle bakan, gerçekler karşısında öfkesini ve umudunu hep ayakta tutan bir bilge kişinin eseridir. Bilge bütün tepkileriyle, güçlü ve zayıf yönleriyle, iyimserliği ve kötümserliğiyle, yüreğinin bütün açıklığıyla deyişlerdedir. Deyişleri su gibi okutan da yazarın bu erişilmesi zor samimiyetidir.
Hayrettin Ökçesiz’in ülkenin ve dünyanın yazgısını belirleyen olaylar karşısında yazdıkları, yarının toplumuna ne zorluklardan geçtiğine ilişkin bellek hüznü taşıyacaktır.
B. Sadık Albayrak
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

