Gecenin Gölgesi – Serkan Korkmaz – Bengisu Yayınları

Gecenin Gölgesi – Serkan Korkmaz – Bengisu Yayınları kitap kapağı
Gecenin Gölgesi – Serkan Korkmaz – Bengisu Yayınları kitap kapağı
%17 İNDİRİM

Gecenin Gölgesi

Bengisu Yayınları

Yazar: Serkan Korkmaz

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786255793638
ISBN:9786255793638
Sayfa Sayısı:200 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Cilt Durumu:Ciltsiz
Kağıt Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1
Basım Tarihi:11/2026
Yazar:Serkan Korkmaz
9Görüntülenme

Bu kitapta 215 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

"İnsan bir kere bir şeye geç kaldı mı, sonrasında her şey bir "yarım kalmışlık" salgınına dönüşüyor."

Geç kalmak sadece zamanın akıp gitmesi değil; bir hikâyenin en can alıcı sayfasını yırtıp atmaktır. Mürekkebim taze olsa da kâğıt çoktan çürümüş... Ben kız kardeşimin bekleyişine, babamın mezarındaki ilk toprağa, sönen bir ocağı yeniden harlamaya geç kaldım. Şimdi hangi iyiliği yapsam, hangi teselliyi sunsam hep bir yanı noksan kalacak. Bir kere geç kaldın mı, sonrasında koşsan da sadece mesafeleri katedersin; duyguları değil.

Bir binanın ilk tuğlası yanlış konur da üzerine çıkan tüm katlar o eğriliğin yükünü taşır ya; benim hayatım da o ilk geç kalışın eğriliğiyle yükseldi. Şimdi tepesine altın kubbe koysam ne yazar? Temeldeki o eksiklik, binayı her an içeriden yıkmaya hazır bir kurt gibi bekliyor.

Asıl acı olan ne biliyor musun? İnsan bazen her şeye sahip olur, her şeyi tamamlar ama o "vakit" geçtiği için elindekilerin hiçbir hükmü kalmıyor. Soğumuş bir yemeği ısıtıp önüne koymak gibi... Karın doyurur ama o ilk tüten dumanın şifasını vermez.

Biz; sonunu bildiğimiz bir kitabın ilk sayfalarını yakmış, bu topraklarda hiçbir zaman tamamına ermeyecek bir hikâyenin eksik kahramanlarıyız.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
260.00
215.80
1