İmam Şafi'ye Armağan – Fatih Köçer – Nuhbe Yayınevi

Ana Sayfaya Dön
İmam Şafi'ye Armağan – Fatih Köçer – Nuhbe Yayınevi kitap kapağı
İmam Şafi'ye Armağan – Fatih Köçer – Nuhbe Yayınevi kitap kapağı
%28 İNDİRİM

İmam Şafi'ye Armağan

Nuhbe Yayınevi

Yazar: Fatih Köçer

Stokta Yok

Barkod:9786059612388
ISBN:9786059612388
Sayfa Sayısı:192 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2019
Yazar:Fatih Köçer
1Görüntülenme

Bu kitapta 144 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

İmam Ahmed b. Hanbel, imam Şâfiî'yi dualarında çokça andığı için oğlu kendisine Şâfiî nasıl bir kimse idi ki sen ona bu kadar dua ediyorsun? diye sorunca, Ahmed b. Hanbel oğluna şu cevabı verir: Ey oğlum! İmam Şâfiî dünya için bir güneş ve insanlar için de bir âfiyet kaynağı gibiydi.

İmam Ahmed bin Hanbel, onun hakkında; Şafiî, Allah'ın kitabı ve Resulünün sünneti konusunda insanların en fakihi idi demiştir.

Yahya b. Said el-Kattan şöyle der: Kırk seneden beri her kıldığım namazda mutlaka İmam Şâfiî'ye dua ederim; zira Allah Teâlâ ona ilim kapısını açmış ve onu fıkıh ilminde başarılı kılmıştır.

Süfyan b. Uyeyne Rekâik'den aldığı bir hadîsi kendisine rivayet etti. İmam, hadîsi duyar duymaz kendinden geçti. Süfyan'a İmam öldü dendiği zaman Süfyan şöyle buyurdu: Eğer Şâfiî bayılmış değil de ölmüş ise, zamanının en faziletli kişisi ölmüş demektir.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
200.00
144.00