Işık Gölge Oyunları – Ümit Ünal – Yapı Kredi Yayınları

Işık Gölge Oyunları – Ümit Ünal – Yapı Kredi Yayınları kitap kapağı
Işık Gölge Oyunları – Ümit Ünal – Yapı Kredi Yayınları kitap kapağı
%30 İNDİRİM

Işık Gölge Oyunları

Yapı Kredi Yayınları

Yazar: Ümit Ünal

Stokta Yok

Barkod:9789750823145
ISBN:9789750823145
Sayfa Sayısı:220 Sayfa
Ürün Ebatı:14x20 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Yazar:Ümit Ünal
6Görüntülenme

Bu kitapta 10 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

İlk senaryom 1986'da çekildi. Başka yönetmenler için yazdığım sekiz senaryo, yönetmen olarak yazıp çektiğim yedi film, yayınladığım iki roman ve bir hikâyeler toplamı için 'Neden yaptın?' sorusuna verebileceğim tek kelimelik cevap şu olurdu: Mecburiyetten."
Ümit Ünal, 21 yaşında girdiği sinema dünyasındaki deneyimlerini anlatıyor. Senaryoları ve filmleri üzerine kurulu, uzun bir öykü gibi akan bu söyleşi, birçok özel anı, şaka, itiraf, gözlem ve bilgi ile dolu.
"Yaşadığımız bu tuhaf ve biraz acıklı, zaman zaman dehşet verici ülkede, gizlilik ve ciddiyet esastır. Küçük çocukların mizah duygusu yoktur, çoğunluk nüfusu ruhen çocuk kalmış insanlardan oluşan güzel yurdumuzda da her şeyi açık konuşanları ve şaka yapanları genelde sevmezler. Komedi sanatçılarımız bile mesleklerini yaptıkları zamanlar haricinde çok ciddidirler. Herkesin gizlemesi gereken bir şeyi vardır. Benim gizleyecek bir şeyim yok. Bu kitapta elimden geldiği kadar her şeyi 'olduğu gibi' anlatmaya çalıştım."

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
14.81
10.37