Karanlığın Tüm Renkleri
Yazar:Chris Whitaker
Çevirmen: Aslı Dağlı
Editör: Algan Sezgintüredi
Yaklaşık 1-3 iş gününde temin
Bu kitapta 369 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
"Kayıp bir çocuk eve döndüğünde, hikâyenin en korkunç kısmının geride kaldığını düşünmek isteriz."
21. Yüzyılın En İyi 50 Gerilim Romanı Seçkisinde
"Kesinlikle benzersiz. Uzun süre aklınızdan çıkmayacak."
– Lucy Foley
Missouri'nin küçük kasabası Monta Clare'de kız çocukları birer birer kayboluyordu. On üç yaşındaki Joseph "Patch" Macauley, bu girişimlerden sonuncusunu engellemeyi başarmış fakat kendisi de kayıplara karışmıştı.
Tam üç yüz yedi gün sonra kurtulup eve döndüğünde, zifiri karanlıkta geçen günlerden geriye yüzünü hiç görmediği bir kızın kendisine uzanan eli, sesi ve ismi kalmıştı: Grace. Kimdi Grace? Gerçekten var mıydı? Monta Clare'de kaybolan diğer kızlarla nasıl bir bağlantısı vardı?
Patch hayatını gerçeği ve yüzünü bile görmediği bir kızı aramaya adadı. Aylar yıllara, arayış ise ağır bedelleri olacak bir saplantıya dönüşecekti.
Pek çok ödüle layık görülüp 29 dile çevrilen ve New York Times tarafından "21. Yüzyılın En İyi 50 Gerilim Romanı" arasında gösterilen Karanlığın Tüm Renkleri, bir kayıp vakasıyla başlayıp kan donduran bir seri katilin gölgesinde aşkın, umudun ve saplantının sınırlarında dolaşan sarsıcı bir gizem romanı.
"Balyoz gibi çarpıyor… Mutlaka okunması gereken bir roman."
– Gillian Flynn
"Chris Whitaker'ın son romanı, içinde kaybolacağınız türden… Türünün sınırlarını aşarak destansı, insanın peşini bırakmayan ve sonunda derinden sarsan bir hikâyeye dönüşüyor."
– Alex Michaelides, Sessiz Hasta'nın yazarı
"Bir suç romanından çok daha fazlası, üstelik o yönüyle de başarılı. Kaybı ve umudu da katman katman işleyen bir roman."
– KIRKUS
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Karanlığın Gözleri
Tracy Sierra

Karanlık Odanın Renkleri
Uygar Kaplan

Ölüm Sanatçısı (Robert Hunter – 4)
Chris Carter

Teker Teker (Robert Hunter – 5)
Chris Carter

Robert Hunter Serisi (6 Kitap Set)
Chris Carter

Şeytani Zihin (Robert Hunter - 6)
Chris Carter

Gece Sapığı (Robert Hunter – 3)
Chris Carter

Büyü Muhafızları - Bulut At Günlükleri
Chris Riddell

Bavulumdaki Kırık Şarkı
Chris Naylor - Ballesteros

Ultra İşlenmiş İnsanlar: Neden gıda olmayan şeyler yiyoruz ve neden vazgeçemiyoruz?
Chris van Tulleken

Bavulumdaki Kırık Fincan
Chris Naylor - Ballesteros

Dünya'nın Tüm Dertleri
Marcus Chown
Chris Whitaker — diğer kitapları
Aynı yazara ait diğer eserler; çok satanlar öne alındı.





