Köşkten Kulübeye İstanbullu Emine – Mehmet Rıza Özacar – Liman Yayınevi

Ana Sayfaya Dön
Köşkten Kulübeye İstanbullu Emine – Mehmet Rıza Özacar – Liman Yayınevi kitap kapağı
Köşkten Kulübeye İstanbullu Emine – Mehmet Rıza Özacar – Liman Yayınevi kitap kapağı
%22 İNDİRİM

Köşkten Kulübeye İstanbullu Emine

Liman Yayınevi

Yazar: Mehmet Rıza Özacar

Stokta Yok

Barkod:9786258265330
ISBN:9786258265330
Sayfa Sayısı:292 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2022
Yazar:Mehmet Rıza Özacar
1Görüntülenme

Bu kitapta 233 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Kâinatta en kıymetli varlık insandır. Denilebilir ki Allahtan sonra gelen en kıymetli olanıdır.
Çünkü Allah onun için, "Halifemdir" der Kutsal kitapta -Kuran'ı kerimde- Dünya zevkine meyyal (meyilli) olarak yaratılan insanın menfaati için feda etmeyeceği hiç bir şey yoktur.
En yakın arkadaşını, Kardeşini, Babasını, hatta annesini bile menfaati (Eşi) uğruna feda eden insanların olduğu bir vakıadır. Makam uğruna Babasını, kardeşlerini kurban (feda )verdiğine ise tarih şahitlik etmektedir.
Feda edilmeyen -edilemeyen, kıskanılmayan, kıskanılamayan uğruna birçok değerin feda edilebileceği tek nimet-varlık vardır dünyada, o da: Evlattır.
Bulunduğun şehri, bölgeyi, Ülkeyi hatta Dünyayı bile verseler feda edilmeyen tek varlıktır - değerdir Bir şey hariç o da "VATAN"dır. Evet evet tek bir şey, Vatan. Tarih de buna şahitlik etmektedir.
İşte Emine Alka vatan uğruna feda edilen bir vatan evladıdır.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
298.80
233.06