Kutsal İsyan 4 – Hasan İzzettin Dinamo – Tekin Yayınevi

Kutsal İsyan 4 – Hasan İzzettin Dinamo – Tekin Yayınevi kitap kapağı
Kutsal İsyan 4 – Hasan İzzettin Dinamo – Tekin Yayınevi kitap kapağı
%7 İNDİRİM

Kutsal İsyan 4

Tekin Yayınevi

Yazar: Hasan İzzettin Dinamo

Stokta Yok

Barkod:9789754780697
ISBN:9789754780697
Sayfa Sayısı:640 Sayfa
Ürün Ebatı:14x20 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2020
Yazar:Hasan İzzettin Dinamo
2Görüntülenme

Bu kitapta 65 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

İstanbul’un İngilizlerce işgal edildiği gün Mustafa Kemal, yanında Ali Fuat Paşa, Yahya Galip Bey ve Temsil Kurulunun öbür üyeleriyle Ankara telgrafhanesinde bir sandalyeye çökmüş haber bekliyordu. Manastırlı Hamdi Efendi’nin sabahleyin verdiği işgal haberinin gerisini büyük bir merak içinde bekliyordu.

Ali Fuat Paşa, Mustafa Kemal’e:

-Paşam, dedi. 29 Kasım 1919’da Sivas’ta verilen tarihsel kararın ikinci aşamasını uygulama sırası geldi. “Mustafa Kemal’in yüzünde zamanlardır beklenen ve özlemi çekilen bir sonuca kavuşmuş olmanın huzuru vardı.”

Gülümsedi ve:

-İngilizlerin böyle bir gaflet irtikâp edeceklerini asla tahmin etmezdim, dedi. Bize, bundan büyük bir hizmet yapamazlardı. Şimdi artık, Meclisi Ankara’da toplayabilir ve yeni devletin temellerini atabiliriz.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
70.00
65.10