Moda: Kişiliğimi Bulduğum Semt
Yazar:Demet Taner
Yaklaşık 1-3 iş gününde temin
Bu kitapta 209 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Yazın gündüzleri Moda Plajı, akşamları ise elimizde minderlerle Withall'ların bahçesine kurulmuş yazlık sinemaya gitmek ilk gençliğimizin vazgeçilmez heyecanlarıydı. Önceleri piyona dersi için evimize Matmazel Armenciyan gelirdi. Her yıl bir kez gittiği Paris'i heyecanla anlatırdı. Aynı apartmanda oturduğumuz, Saint Joseph'in efsanevi matematik hocası Mösyö Matalon'un kardeşi Matmezel Rose ise âdeta Modalı çocuklara Fransızca öğretmekle görevliydi. Sanki Moda demek kültürlü olmakla eş anlamlıydı.
Şehirler de semtler de tıpkı insanlar gibi değişirler. Her kuşak kendinden önce yaşanmışların anısının üstüne kendi
anlatılarını ekleyerek birbirine ucuca eklenen öyküler oluşturur. Kimileyin de kesintiler girer araya. Binalar yıkılır, bahçeler bozulur, yaşamlar o binalarla birlikte suskunluğa gömülür. Ama yıkımdan kurtulmuş bir bina, kurumamış bir ağaç dalı her şeyin başka olduğu günleri hatırlatmayı sürdürür.
O zaman şehir, çehresinin altında çok şeylerin sustuğunu bilmemizi ister. O suskun öyküler yalnızca anılar değildir,
yakın tarihimizin yaşamın içine yansımış görüntüsüdür.
Demet Taner, Moda'yı anlatırken yalnızca bir semtin anılarını değil; ailesi üzerinden Cumhuriyet'in ilk kuşaklarından bugüne gelen öyküsünü de dile getiriyor.
Moda: Kişiliğimi Bulduğum Semt, Oğlak Yayınları okurlarının severek okuyacakları bir anlatı.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Bir Hayat Birkaç Semt
Erhan Erken

Salname
Harun Taner

Vaktinden Evvel Bir Zemherir
Taner Ay

Ölürse Ten Ölür Canlar Ölesi Değil
Haldun Taner

Halikarnas Balıkçısı’nın Akdeniz’i
Demet Sustam Öztürk

Mecburiyetsiz
Demet Işıl Yılmaz

Kanatlarımı Bulduğum Gün
Sevda Özdemir

İçimde Bulduğum Dünya
Mehmet Büyükbaş

Semt-i Bela
Mahmut Kaplan

Moda
Kolektif

Moda Tasarımında Moda Çizimi
John Hopkins

Kendimi Ararken Bulduğum Ben
Songül Yorulmaz
Demet Taner — diğer kitapları
Aynı yazara ait diğer eserler; çok satanlar öne alındı.







