İçeriğe atla

Öğrencilik Yıllarımda Din Eğitimi ve İmam Hatip Okulları

Öğrencilik Yıllarımda Din Eğitimi ve İmam Hatip Okulları – Recep Azaklı – Serüven Yayınevi kitap kapağı
Öğrencilik Yıllarımda Din Eğitimi ve İmam Hatip Okulları – Recep Azaklı – Serüven Yayınevi kitap kapağı
%30 İNDİRİM • %30 İNDİRİM • %30 İNDİRİM • %30 İNDİRİM •

Serüven Yayınevi

Yazar:Recep Azaklı

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786258911350
ISBN:9786258911350
Sayfa Sayısı:230 Sayfa
Ürün Ebatı:13.5x21 cm
Dil:Türkçe
Cilt Durumu:Ciltsiz
Kağıt Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1
Basım Tarihi:11/2026
0 görüntülenme

Bu kitapta 276 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

İslam, belli bir kültür birikimi, belli bir coğrafya ve tarih içinde doğmuş, o şartlar çerçevesinde belli bir uygulama imkanına kavuşmuştu.
Bu çağda devlet adamı, asker, sanatçı bilim adamı ve düşünürleri yeniden yetiştirebilirsek yeni bir Türk medeniyetinin temelleri atılabilir. Bu bir uyanışı gerektirir.

Böyle bir uyanış için mutlaka Abbasi hilafetinin idare sistemi veya Çin'den İspanya'ya kadar fütuhat yapan ordular gerekmez.
Bizim sorunlarımızı başkaları değil, biz çözeceğiz. Çağımızın karmaşık sorunlarını yalnız kendi entellektüel çabalarımızla çözeceğiz. Gelecek bizi çağırıyor. Bizden ciddi düşünce üretme ve eylem bekliyor.
Tarihi tecrübemize dayanarak, dünyamızın manevi yoksulluğuna çare sunacak bir medeniyet hamlesi gerçekleştirebiliriz. İslam medeniyetini yenileyerek ihya etmek için evvela bir diriliş ruhu ve şuuru, bir metafizik ürperti ve bakış lazımdır. Bununla beraber İslam'ın getirdiği dünya görüşünün gelişen dünya şartlarına göre yeniden yorumlanması ve bunun felsefi bakımdan temellendirilmesi gerekir.

395.00₺
276.50₺
1