Oradan Buradan Psikologtan
Yazar:Aslı Gündoğmuş
Editör: Kadir Ürün
Stokta Yok
Bu kitapta 12 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Yaşama ilişkin bir kullanma kılavuzu ile dünyaya gelmiş olsaydık, belki de kendimizi, ait olduğumuz çevreyi, evren ve yaşamı anlamaya çalışmakta bu kadar zaman kaybetmezdik kolaylıkla anlamış olurduk.
Kendimi tanımaya çalıştıkça, içimde neler olup bitiyor merak ettikçe tıpkı uzun bir yolculukta pencere camından önümden geçen manzarayı izler gibi yaşantıları izledikçe ve deneyimledikçe yazmış bulundum.
Bu kitapta bir annelik serüveni, kimi zaman günlük sıradan olaylara bir psikoloğun kişisel gözlem ve yorumları, üstü açık kalıp yattığında gördüğü rüyaları, yaşama ilişkin 'keşke olsaları' var.
Bu kitapta siz okurlarla tanışmanın sevinci, yeni maceralara başlamanın heyecanı, size ulaşıyor olmanın coşkusu var.
Ben varım
Peki ya Sen ?
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Psikolojik Sohbetler
Tahir Özakkaş

Evrenden Torpilim Var
Aykut Oğut

Neden Aptallar Aşık Olur?
Janice R. Levine

İçimizdeki Şifacı - Hipnozun Büyülü Dünyasında Yolculuk Atölye Çalışması Metinleri
Giuseppe De Benedittis

Psikanalizi Okumak
Peter L. Rudnytsky

İlişkim Bitmeli Mi Bitmemeli Mi?
Karen Lin

Freud’un Teorisinde ve Psikanalizin Tekniğinde Ben
Jacques Lacan

İnsan Denen Meçhul
Alexis Carrel

Enneagram Kendini Bilme Sanatı
David N. Daniels, Virginia A. Price

Psiko 101
Paul Kleinman

Gaslighting
Deborah Vinall

Basit Terapi
Büşra Naz Fırat



