Otizm ve Duygusal Hassasiyet – Antonina Volkov – Akıl İzi Yayınları
Otizm ve Duygusal Hassasiyet
Yazar: Antonina Volkov
Yaklaşık 1-3 iş gününde temin
Bu kitapta 200 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Marketin ortasında ellerini kulaklarına bastıran bir çocuk mu görüyorsunuz, yoksa dünyayı bizimkinden kat kat yoğun yaşayan bir beyin mi?
Otizm ve Duyusal Hassasiyet, davranış sandığınız pek çok tepkinin aslında duyusal aşırı yükün bir sonucu olduğunu çarpıcı bir açıklıkla ortaya koyuyor. Seslerin bıçak gibi kesebildiği, ışığın göz yakabildiği, bir giysi etiketinin bile acıya dönüşebildiği bir dünyayı anlamanızı sağlıyor ve en önemlisi evde uygulanabilir, somut ve kanıta dayalı çözümler sunuyor.
Bu kitap yalnızca bilgi vermiyor; evinizi bir duyusal savaş alanından huzurlu bir sığınağa dönüştürmeniz için adım adım rehberlik ediyor. Çünkü çocuğunuz zor bir çocuk değil dünya onun için bazen çok fazla. Ve doğru anahtarlarla bu dünyayı birlikte daha yaşanır kılabilirsiniz.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

