Şehid-i Kerbela’dan Hallac-ı Mansur’a – Sadık Erenler – Ozan Yayıncılık

Ana Sayfaya Dön
Şehid-i Kerbela’dan Hallac-ı Mansur’a – Sadık Erenler – Ozan Yayıncılık kitap kapağı
Şehid-i Kerbela’dan Hallac-ı Mansur’a – Sadık Erenler – Ozan Yayıncılık kitap kapağı
%21 İNDİRİM

Şehid-i Kerbela’dan Hallac-ı Mansur’a

Ozan Yayıncılık

Yazar: Sadık Erenler

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786057569325
ISBN:9786057569325
Sayfa Sayısı:448 Sayfa
Ürün Ebatı:14x21 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2019
Yazar:Sadık Erenler
14Görüntülenme

Bu kitapta 395 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzünde iyi niyetli insanları kullanır, yeryüzünde kötü niyetli insanlar da kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar.

-Giordino Bruno

Aleviliğin temelinde “Ehl-i Beyt’e” duyulan muhabbetin yanında eşitlik ve özgürlük temeline dayanan geniş bir toplumsal tepkimenin de varlığı söz konusudur. 

Alevilik; dışa karşı (zahiri olarak) Hz. Ali ve onun soyundan gelenlerin imamlığını savunurken, batıni anlamda ise, aklın ve özgürlüğün, yani toplumsal eşitliğin egemenliğini kurmaya ve bu değerleri yaşatmaya çaba gösterir.
Bu değerler eskimeden, yıpranmadan günümüze değin onurluca gelmiştir.
Okuyacağınız kitapta; evrenin varoluşundan başlayan süreçle irdelenen bir tarih vardır önünüzde.
Kerbela olayından başlayarak, Hallac-ı Mansur’a kadar gelen ve acıyla yoğrulan bu süreçte yaşananlar, belgesel titizliğinden kopmadan okura sunulmaktadır.

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
500.00
395.00
1