Seni Ben Doğurtayım
Yazar:Aysun Öztürk
Stokta Yok
Bu kitapta 8 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Serpil Ebe, önce odadaki kalabalığı görünce şaşırıyor, selam veriyor sonra. Odadaki kadınlar iki duvar boyunca diziler) minderlere oturmuş bekleşiyorlar. Entarileri kırmızı, turuncu, sarı renk lerle dolu. Gaz lambasının soluk ışığında görünen bu yüzlerden kimi genç, kimi kırışık, kimi yorgun kimi durgun. Sanki hepside sancı çekiyorlar gebe gibi.
" Seni Ben Doğurtayım "
Umutlarını yitirdiği bir kış ayında, yavaş yavaş dereye yürüdü Nazi. Indi aşağıya, biraz su vardı derede, Çamurlara bata çıka yürüdü. Sonra tarlaların bulunduğu yere gelince çıktı yukarıya. lslaktı tarlalar. Küçük karpuzlar da yoktu artık. Oşüdü Nazi. Çırılçıplaktı sanki. Haykırmaya başladı "Aysü Diyarbakır'a gittin': Koşmaya başladı. Koştu, koştu ve sonunda evin yolunu buldu. O günden sonra hiç konuşmadı Nazi.
"Aysü Diyarbakır'a Gittin"
Kar yağdığında agaçları karikatürlere benzetirdim. Kahverengi dallar üzerinde beyaz ince bir yığılma... Ve daglar kıragının etkisiyle mor renge döner parlak bir görüntü yaratır doğada. Ya baharda; ağaçlar gelinlik giyerdi sanki, meseler kahverengi yapraklarını mart sonuna kadar saklar ve birden döküverirdi. Sonra yeşillikler pıtır pıtır çoğalırdı dallarda.
"Günlük Yol"
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Levirat Bir Töre Hikayesi
İshak Ataseven

Kıyas
Edip Tekin

Zühre
Bartu Giray Dur

Yerüstü Meseleleri
Tufan Kabalar

Akılsız Sokrates
Mehmet Fırat Pürselim

Gelecek Yakındır
Sadık Yalsızuçanlar

Çağdaş Kırım Tatar Öyküsü
Kolektif

İthal Gelinler İthal Damatlar
A. Erol Göksu

Yıldız Adında Bir Baykuş
Helen Peters

Anti İdealist
Ahmet Taştabanoğlu

Distopya: Tuhaflık
Hakan Akdoğan

Bir Kedi ve Bir Adam
İnci Yılmaz Şimşek



