Şiraze Dergisi Sayı: 33 Ocak-Şubat 2026 – Şiraze Dergisi Yayınları

Ana Sayfaya Dön
Şiraze Dergisi Sayı: 33 Ocak-Şubat 2026 – Şiraze Dergisi Yayınları kitap kapağı
Şiraze Dergisi Sayı: 33 Ocak-Şubat 2026 – Şiraze Dergisi Yayınları kitap kapağı
%12 İNDİRİM

Şiraze Dergisi Sayı: 33 Ocak-Şubat 2026

Şiraze Dergisi Yayınları

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:4444444444456
ISBN:4444444444456
Sayfa Sayısı:96 Sayfa
Ürün Ebatı:19.5x27 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:1. Hamur
Yazar:
41Görüntülenme

Bu kitapta 220 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Yeni yılın huzur ve esenlik getirmesini diliyor, yayın dünyasını yakından takip etmek için bütün kitapseverleri Şiraze'ye abone olmaya davet ediyoruz.
Bu sayımızda "Taşra: İmkânlar ve Sınırlar" başlığı altında dosyamızı hazırlayıp taşraya iki açıdan bakmaya çalıştık. Zira taşra, kimisi için nimetken kimisi için de külfettir.
Günümüz şartlarında mesafelerin bir öneminin kalmadığını görüyoruz. En ücra noktadaki kişi bile kendini geliştirmek istedikten sonra her türlü imkâna ulaşabiliyor. Okumak, araştırmak, düşünmek, yazmak isteyen için mahrumiyet çağı geride kaldı sayılır. Ancak insan kendi taşrasına hapsolduysa nerede yaşadığının da bir önemi yok. Taşralılık artık bir mekân değil, zihniyet meselesi olarak önümüzde duruyor.
Biz de dosya soruşturmamıza katılan değerli isimlere, "Merkezin dışında yaşamak; fikir, sanat ve edebiyat hayatına nasıl tesir etmektedir?" sualini tevcih ederek merkez ile taşra kavramlarının bugünkü durumunu irdelemeye çalıştık. Her zaman müracaat edilecek arşivlik bir muhtevayla daha okuyucularımızı selamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Otuz üçüncü sayımıza katkı sağlayan; Ahmet Özcan, Ahmet Sarı, Atabey Kılıç, Ayşe Nur Biçer, Betül Tarıman, Bilal Can, Cantürk Coşkun, Cemil Kavukçu, Fuat Sevimay, Galip Çağ, Hakan Yılmaz, Hanife Ünver, Hasan Yurtoğlu, Hüseyin Ahmet Çelik, Hüzeyme Yeşim Koçak, İkbal Vurucu, İsmail Alper Kumsar, Kudret Ayşe Yılmaz, M. Fatih Kutlubay, M. Sedat Sert, Mehmet Fatih Birgül, Mehmet Ulukütük, Mustafa Bâki Efe, Mustafa Çiftci, Nazım Payam, Necmettin Turinay, Nuh Muaz Kapan, Özlem Sert, Recai Özcan, Sefer Göltekin, Tahsin Yıldırım, Yıldırım Türk, Yusuf Turan Günaydın, Zeynep Arkan, Zeynep Kahraman Füzün ve Zeynep Şenel'e ayrı ayrı teşekkürlerimizi arz ediyoruz.
Önümüzdeki sayıda görüşmek ümidiyle iyi okumalar dileriz.
"Önce Şiraze okunur, sonra kitaplar..."

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
250.00
220.00
1