STK’yı Kurmak ve Yaşatmak
Büyük Aile Uygulama Sistemi
Yazar:Cevdet Tellioğlu
Yaklaşık 1-3 iş gününde temin
Bu kitapta 382 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
STK kurmak kolaydır. Yaşatmak sistem ister.
Bir derneğin yüzlerce üyesi olabilir; fakat işi yine aynı beş-on kişi yapıyorsa sorun insan eksikliği değildir. Sorun, gelen insanı karşılayacak, yeteneğine göre görevlendirecek, emeğini takip edecek ve kurumda tutacak işleyen bir sistem kurulamamasıdır.
STK'yı Kurmak ve Yaşatmak, yalnızca dernek ve vakıf kurmayı anlatan bir mevzuat kitabı değildir. Gönüllüyü kazanmak, doğru insanı doğru görevle buluşturmak, ekip kurmak, projeleri kişilere bağımlı olmaktan çıkarmak ve kurumsal hafıza oluşturmak için hazırlanmış bir uygulama rehberidir.
Kitapta;
Büyük Aile STK Yönetim Modeli
uygulama odaklı biçimde ele alınmaktadır.
Bu eser özellikle dernek ve vakıf başkanları, yönetim kurulu üyeleri, STK çalışanları, proje ekipleri, aktif gönüllüler, üniversite kulüpleri, belediyelerin STK birimleri ve yeni bir sivil toplum kuruluşu kurmayı düşünenler için hazırlanmıştır.
Temel soru şudur: Bir STK'yı kurduktan sonra, onu kişilerden bağımsız çalışan ve yıllarca yaşayabilecek bir sisteme nasıl dönüştürebiliriz?
Çünkü iyi niyet bir STK'yı başlatabilir; fakat onu yaşatan şey sistemdir.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Safahat Sözlüğü
Cevdet Şanlı

Yaşamak ve Yaşatmak
Kerim Şanlı

Dünya Kurmak
Nadim Macit

Sistem Kurmak
Tuğran Külahoğlu

Demokrasiyi Kurmak
Geoff Eley

Sosyolojiyi Kurmak
Enes Kabakcı

Kıyıları Yaşatmak ve Yönetmek
Cavit Kuşgöz

Bozkırın Senfonisi Bülbülü Yaşatmak
Durmuş Dönmez

Türkiye'de Devlet Tiyatrosu'nu Yaşatmak...
Zehra Arslan

XI.-XIII. Yüzyıllarda Türk-Gürcü İlişkileri
İbrahim Tellioğlu

Osmanlı Hakimiyetine Kadar Doğu Karadeniz’de Türkler
İbrahim Tellioğlu

Trabzon Rum Devleti
İbrahim Tellioğlu
Cevdet Tellioğlu — diğer kitapları
Aynı yazara ait diğer eserler; çok satanlar öne alındı.





